28 Ocak 2020 Salı

Genital Estetik Ankara


Genital Estetik Ankara


Genital estetik vajina bölgesine uygulanan estetik işlemleridir. Vajina bölgesinde estetik uygulanması için farklı sebepler bulunuyor. İç ve dış dudaklarda sarkma, büyüme, vajina deliğinde darlık, kızlık zarının yırtılması, tüy bölgesinde kararma ve şekil bozuklukları genital bölgede en sık karşılaşılan problemler oluyor. Bu problemlerin hiçbiri cerrahi operasyon dışında tedavi edilemiyor.

Pek çok bayan genital bölgede meydana gelen sıkıntıları çeşitli ilaçlarla, bitkisel kürler ile ya da bakım kremleri ile gidermeye çalışıyor. Ancak bu yöntemler yalnızca göz boyama veya rekabet uğruna para kazanmak için sunulan yöntemler arasında. Bununla birlikte vajina oldukça hassas bir bölge olduğu için ne olduğu belirsiz ürünlerin kullanılması doğru değildir.

Genital Estetik Etkili Midir?


Genital estetik pek çok vajinal soruna etki ediyor. Uzman hekimler operasyon uygulayarak ortadaki sıkıntıyı kaldırıyor. Üstelik estetik işlemleri genital bölgede kalıcı oluyor ve hasta açısından hiçbir risk içermiyor. Aynı gün içinde hasta hayatına kaldığı yerden devam edebiliyor. Anestezi kremi sayesinde hasta operasyonu asla hissetmiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder