17 Şubat 2020 Pazartesi

Labioplasti Fiyatları


Labioplasti Fiyatları


Labioplasti, vajinada bulunan büyük dudakları ifade eder. Daha doğru bir ifade il labioplasti vajinada bulunan dış dudakların cerrahi operasyon ile düzeltilmesidir. Labioplasti fiyatları hastane kalitesine göre, hekim tecrübesine göre farklılık gösterir. Kesin fiyat bilgisi için en iyi çözüm uzman bir hekim tarafından muayene olmak gerekir. Labioplasti işlemi kadınların en sık başvurduğu estetik işlemidir. Çünkü dış dudaklarda sarkma pek çok kadında görülebilen bir problemdir ve bu problem ancak labioplasti operasyonu ile düzeltilebilir.

Labioplasti operasyonu yaptıracak bayanların pek çoğunda cinsel ilişkiden soğuma ya da estetik açıdan kötü görünme gibi kuşkuları vardır. Ancak bunların hiçbiri labioplasti operasyonu sonrasında görülen sıkıntılar değildir. Uzman hekim kontrolünde gerçekleşen bir operasyonun kadın için hiçbir sıkıntısı yoktur. Operasyon sonrasında doktorların vermiş olduğu ilaçlar düzenli bir şekilde kullanılırsa hiçbir problem görülmez.

Operasyon İçeriği


Labioplasti operasyonu gerçekleşirken hastaya lokal anestezi uygulanır ve ortalama 1 saat içerisinde operasyon tamamlanmaktadır. Hasta aynı gün içerisinde taburcu olabilir ve düzenli kontroller sağlanırsa bir problem kalmamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder