11 Şubat 2020 Salı

Vajina Estetiği Nedir


Vajina Estetiği Nedir


Vajina estetiği bayanlarda görülen vajinal bozuklukların cerrahi yöntemler ile tedavi edilmesidir. Vajina bölgesinde iki adet dudak, bir tane kızlık zarı ve tabaka bulunmaktadır. Vajina bölümlerinden ise en çok iç dudak ile dış dudak arasında deforme görülür. Bu dudaklarda sarkma meydana geldiği zaman, kızlık zarında yırtılma gerçekleştiği zaman ve vajina deliğinde darlık ya da genişlik görüldüğü zaman bayanlar estetik yöntemlerle vajinanın şeklini düzeltmek isterler.

Vajina estetiği bu gibi problemler görüldüğü zaman en etkili yöntemdir. Çünkü kullanılan hiçbir bitkisel yöntem ya da ilaç vajinada ortaya çıkan bozuklukların giderilmesinde etkili olamaz. Bunun için uzman bir estetik jinekolog hastayı muayene etmeli ve gereken operasyonu gerçekleştirmelidir.

Vajina Estetiği Avantajları Nelerdir?


Vajina estetiği son derece avantajlı bir yöntemdir. Çünkü tek seferde ortaya çıkan sıkıntılar yok olur ve hasta kaybettiği özgüveni, cinsel isteğini yeniden kazanmış olur. Bu operasyonun hiçbir riski yoktur ve ortalama yarım saat sürmektedir. Operasyon sonrası hasta aynı gün içerisinde taburcu edilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder